Salsiccia med senapspotatis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om korv, tillverkning >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Salsiccia med senapspotatis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 156

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 9%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 461 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om korv, tillverkning > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala och koka potatis i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Skiva potatisen.
  2. Skala och hacka rödlök. Hacka gräslök. Blanda försiktigt lök, kapris, gräddfil, senap och kryddor med potatisen. Ställ in i kylskåp.
  3. Värm upp matfett i en stekpanna på medelhög värme och stek korvarna i cirka 3 minuter tills de fått fin färg runt om.

Kockens kommentar

Salsiccia finns i många varianter och det finns knappast något original. Korven består dock vanligen av grovmalt grisfärs helst av fina delar som tex. karrén, som smaksatts med vitlök, salt och pepparkorn. Läs mer > Klicka på ingrediensen.

Alternativ

Skånsk potatis

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem