Regnbågssallad med regnbågslax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas regnbåge >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Regnbågssallad med regnbågslax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 96

Kcal / portion: 638

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2552 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 6%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 665 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas regnbåge > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Koka upp vatten, salt och kryddpeppar. Ta av kastrullen från plattan och lägg i fisken. Låt ligga kvar i kastrullen i 10 minuter.
  2. Tvätta grönsakerna och låt dem rinna av. Dela sallatshuvudet på mitten och gröp ur. Skär tomater och gurka i småbitar.
  3. Ta av skinnet på fisken.
  4. Lägg ner tomater, gurka, fisk, remouladsås blandat i "salladsskålen". Garnera med kapris. Servera citronklyfta och örtsalt vid sidan av.

Kockens kommentar

Självfallet passar de flesta fiskar till denna salladsrätt. Läs mer om regnbågslax > klicka på ingrediensen.

Alternativ

Hemlagad remouladsås

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem