
Regnbågssallad med regnbågslax
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 96

Kcal / portion: 638

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2552 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 6%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Koka upp vatten, salt och kryddpeppar. Ta av kastrullen från plattan och lägg i fisken. Låt ligga kvar i kastrullen i 10 minuter.
- Tvätta grönsakerna och låt dem rinna av. Dela sallatshuvudet på mitten och gröp ur. Skär tomater och gurka i småbitar.
- Ta av skinnet på fisken.
- Lägg ner tomater, gurka, fisk, remouladsås blandat i "salladsskålen". Garnera med kapris. Servera citronklyfta och örtsalt vid sidan av.
Kockens kommentar
Självfallet passar de flesta fiskar till denna salladsrätt. Läs mer om regnbågslax > klicka på ingrediensen.