Halstrad råbiff
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Grillpanna >

 

 

Om köttfärsrätter >

 

 

Om råbiff >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Halstrad råbiff

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 135

Kcal / portion: 675

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2700 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 499 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Grillpanna > Äts ej

Om köttfärsrätter > Äts ej

Om råbiff > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och koka potatisen mjuk.
  2. Skala och hacka lök. Hacka rödbetor.
    Blanda alla ingredienser utom persilja i en skål. Salta. Låt gärna vila en stund.
  3. Hetta upp en (grill-)panna på medelhög värme. Forma biffar och halstra dem cirka 2 minuter på var sida. Biffarna skall vara lätt råa inuti för att fortfarande vara "råbiff".
  4. Häll av potatisvattnet och mosa potatisen. Tillsätt mjölk och smör till lagom konsistens. Smaka av med salt och rör om.
  5. Lägg upp och garnera med persilja.

Kockens kommentar

Lägger man till rödbetor blir det liknande en Biff ā la Lindström. Se dito recept. Läs mer se > Om råbiff. En genomstekt råbiff = köttburgare (läs mer > Om köttfärsrätter).

 

Alternativ

Biff ā la Lindström

Biff ā la Lindström. originalet

Råbiff

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem