Saffran- och mandelkräm (smörgåspålägg)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Tillbehör:

 

Hårt bröd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffran- och mandelkräm (smörgåspålägg)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 332

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 0

Recept: 949 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 27%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 4%

Portionsvikt: 71 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Tillbehör:

Hårt bröd 0%

...

Skapat av
Rent-a-Chef

Tillagning (15 min )

  1. Skålla mandel (koka 1 minut) och skölj den hastigt i kallt vatten. Skala mandeln (tryck ut mandeln ur skalen med fingrarna).

  2. Ansa paprika, ta bort det vita. Skala och skiva vitlöken.

  3. Häll allt utom citronen i en mixer. Tillsätt pressad citron. Lättsalta. Mixa till lagom konsistens.

  4. Serveras på hårt bröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem