
Saffran- och mandelkräm (smörgåspålägg)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 332

Kcal / portion: 237

GBR (GI) / port: 0
Recept: 949 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 27%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 4%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Skålla mandel (koka 1 minut) och skölj den hastigt i kallt vatten. Skala mandeln (tryck ut mandeln ur skalen med fingrarna).
- Ansa paprika, ta bort det vita. Skala och skiva vitlöken.
- Häll allt utom citronen i en mixer. Tillsätt pressad citron. Lättsalta. Mixa till lagom konsistens.
- Serveras på hårt bröd.