Peppargranar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal granar: 20

Vatten

 

 

 

Små bakformar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Peppargranar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 341

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4136 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 17%

Kolhydrater: 42%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 61 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vatten 0%

 

Små bakformar %

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 175°C.

  2. Rör smör, socker och farinsocker mjukt och poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.

  3. Blanda lingonsylt med glögg och crème fraiche. Rör ner den i smeten. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor. Sikta ner det. Rör om ordentligt.

  4. Häll smeten i formar. Baka i 20 minuter. Låt svalna.

  5. Blanda florsocker och lite vatten. Spritsa på. Garnera eventuellt med sockerkulor.

Kockens kommentar

Det finns granformade silikonformar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem