Pepparkaksmuffins
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Sats (12 st stora): 1

Bikarbonat, natron

1.0 

tsk

 

Muffinsformar (papper)

20.0 

st små

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pepparkaksmuffins

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 349

Kcal / portion: 2729

GBR (GI) / port: 76

Recept: 2729 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 14%

Kolhydrater: 51%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 782 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Bikarbonat, natron 1.0 tsk 0%

 

Muffinsformar (papper) 20.0 st små Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 175°C. Matfettet bör vara rumsvarmt.

  2. Rör ihop matfett med socker i en bunke. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning. Rör ner gräddfil och lingonsylt.

  3. Blanda mjöl, kryddor och bikarbonat i en bunke. Tillsätt mjölblandningen i den andra bunken och rör ut till jämn smet. Ställ muffinsformarna på en ugnsplåt och skeda smet i formarna.

  4. Sätt in nertill i ugnen i 15 minuter. Stick ner en trästicka i muffinsen, dra ut och känn efter att stickan är torr (=klar). 

Kockens kommentar

1 sats ger ca 20 små muffins, eller 12 st stora.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem