
Svensk Ägg Bénédictine
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 170

GBR (GI) / port: 1
Recept: 679 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 15%
Fett: 7%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (15 min )
- Pochera ägg. Se detaljerad beskrivning recept > Pochera ägg.
- Skär bort kanterna på brödet. Stek skivorna i smör i en stekpanna, eller brödrosta skivorna.
- Lägg skinka och ägg på brödet. Servera gärna HP-sås, worcestershiresås och ketchup som tillbehör för den som önskar.
Kockens kommentar
Detta är en svensk kopia av originalet Egg Benedict.