Svensk Ägg Bénédictine
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Worcestershiresås?

 

 

Ketchup?

 

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Svensk Ägg Bénédictine

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 157

Kcal / portion: 170

GBR (GI) / port: 1

Recept: 679 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 7%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 108 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Worcestershiresås? 0%

Ketchup? %

 

...

Skapat av
Pia, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Pochera ägg. Se detaljerad beskrivning recept > Pochera ägg.
  2. Skär bort kanterna på brödet. Stek skivorna i smör i en stekpanna, eller brödrosta skivorna.
  3. Lägg skinka och ägg på brödet. Servera gärna HP-sås, worcestershiresås och ketchup som tillbehör för den som önskar.

Kockens kommentar

Detta är en svensk kopia av originalet Egg Benedict.

Alternativ

Pochera ägg

Egg Benedict - originalet

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem