Kycklingbullar (drinktilltugg)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gul lök hackad

0.5 

styck

Muskot riven

2.0 

krm

Tandpetare

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbullar (drinktilltugg)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 171

Kcal / portion: 271

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1083 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 15%

Fett: 11%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 158 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gul lök hackad 0.5 styck 2%

Muskot riven 2.0 krm 0%

Tandpetare %

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Skala och hacka löken fint. Blanda alla ingredienser till kycklingbullarna i en bunke. Rör om tills all vätska sugits upp.

  2. Forma smeten till små bullar. Hetta upp matfett och stek kycklingbullarna på medelvärme tills de fått fin färg och är genomstekta.

  3. Lägg upp kycklingbullarna på ett fat och sätt en tandpetare i varje, så att var och en lätt kan ta för sig av bullarna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem