Drinkexpertis

Drinkexpertis

Flera drinkexperter bistår med kunskaper och drinkar till Spisa.

Katharina Huttner, är Spisas projektledare och provningsledare för drinkar och allt som hör därtill, tillika  eventproducent och cocktailbartender. Hon tillhör The Cat Bar Stockholm, ett eventbolag som hjälper företag och privatpersoner att arrangera fester och evenemang med cocktailbarer som specialitet och som även erbjuder ett flertal olika dryckesprovningar. På Spisa blandar Katharina nya inspirerande drinkar såväl som gamla klassiker.

Björn Olsson ingår i Spisa´s referensgrupp. Björn har bl.a. varit europaordförande i International Bartenders Association och tillhör den absoluta bartendereliten med ett stort antal utmärkelser på sin meritlista. Han är också lärare vid Restauranghögskolan i Grythyttan och en ofta anlitad föredragshållare. Björn är författare till boken BARTENDER utgiven av ICA Bokförlag. Spisa kan varmt rekommendera denna bok som på ett enkelt och trevligt sätt lär ut drinkkunnandet.

Michael Mobach är utbildad sommelier från Grythyttans restauranghögskola och har flerårig praktisk erfarenhet från vinframställning på vingården Terrano i Chianti Classico, Italien. Han var med om att starta Terrenos vinotek i Stockholm, har medverkat i radio- och TV-program, samt arbetar med matlagning & utbildning.

Lägg in en kommentar.
Antal kommentarer: 0 Visa Dölj