Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Kalla efterrätter
  • » Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤

Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤ (12 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • Föregående

  • 1

  • [2]

  • Arlas enkla frozen yoghurt - recept

    Arlas enkla frozen yoghurt

    Tid: 10 min , Svårighet: Mkt lätt

    88 Kcal / 100g

    237 Kcal / portion

    GBR (GI) 5 / portion

  • Frozen yoghurt, fryst yoghurt grundrecept - recept

    Frozen yoghurt, fryst yoghurt grundrecept

    Svårighet: Lätt

    94 Kcal / 100g

    143 Kcal / portion

    GBR (GI) 2 / portion

  • Föregående

  • 1

  • [2]

Innehållsförteckning

  • Kalla efterrätter
  • Färsk frukt och bär
  • Inlagd, macererad frukt ¤
  • Fruktsoppa, fruktkräm, kompott
  • Krämefterrätt, pannacotta, pudding
  • Fromage, mousse ¤
  • Maräng ¤
  • Frusen mousse, parfait, yoghurt ¤
  • Hemlagad glass ¤
  • Glassdessert ¤
  • Sorbet, sherbet, granité ¤
  • Cheesecakes ¤
  • Ostefterrätter
  • (Paj, tårta, bakelse >)
  • (Varma efterrätter >)

Bli medlem (gratis)

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner