Mat och kunskap för hemmakockar
  • Logga in/bli medlem
  • |
  • Om Kunskapskokboken
  • |
  • Om cookies
  • |
  • Kontakta oss

Allt Recept Kokkonst Varufakta Dryck Drink Mathälsa
  • Hem
  • Recept
  • Kokkonst
  • Mathälsa
  • Varufakta
  • Dryck
  • Drink
  • Inköpslista
  • Mitt kök
  • Här är du:
  • Recept
  • » Bröd, matbröd
  • » Hårt bröd

Hårt bröd (12 recept)

  • Sortera efter:
  • Relevans,
  • Kcal/100g,
  • Kcal/port,
  • GBR/GI
  • Föregående

  • 1

  • [2]

  • Veteknäcke av vete- och grahamsmjöl - recept

    Veteknäcke av vete- och grahamsmjöl

    Tid: 45 min (+ 2 tim) , Svårighet: Medel

    366 Kcal / 100g

    313 Kcal / portion

    GBR (GI) 26 / portion

  • Veteknäcke på surdeg med fröer och örter - recept

    Veteknäcke på surdeg med fröer och örter

    Svårighet: Medel

    529 Kcal / 100g

    198 Kcal / portion

    GBR (GI) 3 / portion

  • Föregående

  • 1

  • [2]

Recept sponsras av

Innehållsförteckning

  • Bröd, matbröd
  • Surdegsbröd
  • Vitt matbröd ¤
  • Små bröd, frallor, kuvertbröd
  • Ljust matbröd
  • Mjuka brödkakor
  • Scones
  • Filmjölksbröd, yoghurlimpa
  • Mörkt matbröd
  • Hårt bröd
  • Fröknäcke
  • Tunnbröd, flatbröd
  • Tilltuggsbröd, brödkringlor

Bli medlem (gratis)

Om Cookies på denna webbplats

Kunskapskokboken använder cookies för att ge besökaren tillgång till olika funktioner och tjänster. Vi använder även cookies som hjälper oss att för att förbättra din upplevelse samt för att utföra analys (google analytics 4). Inga cookies används för riktad marknadsföring.

Kunskapskokboken © | Mail: kontakt@kunskapskokboken.se | Ansvarig utgivare: Krister Hanner