7 recept med Hollandaisesåser
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Hollandaise, klassisk smörsås till sparris
För att inte bli slutkörd i armen när man vispar använder man underarm och ha...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
583 Kcal / 100g
403 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hemlagad bearnaise, klassisk smörsås till oxfilé
För att inte bli slutkörd i armen när man vispar använder man underarm och ha...
Tid: 30 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
516 Kcal / 100g
415 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Sauce Mousseline Sabayon, smörsås till fisk
Som extra knorr på tillvaron brukar champagne ingå i såsen. Sauce mousselin...
Svarighet: Halvavancerat, Kock:
494 Kcal / 100g
365 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Hollandaise i elektrisk mixer
Att mixa hollandaise går fort och risken för att såsen skall skära sig är m...
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock:
509 Kcal / 100g
319 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Chilibearnaise till stekt mat
En klassisk bearnaise smaksatt med chili och vitlök som passar till stekt köt...
Tid: 30 min , Svarighet: Medel, Kock:
524 Kcal / 100g
606 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Béarnais med stavmixer
Ett väldigt enkelt och effektivt sätt att göra smörsås eller t.ex. majonnäs.
Svarighet: Mkt lätt, Kock:
441 Kcal / 100g
413 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Choronsås, béarnaise med tomatsmak
Alexandre Étienne Choron (1837-1924) som var fransk köksmästare på den berömd...
Tid: 20 min , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
455 Kcal / 100g
500 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
Buljong, såser, röror
- Buljonger, fonder
- Vita såser, bechamelsåser
- Ljusa såser, veloutesåser
- Mörka såser, skysåser
- Smörsåser ¤
- Hollandaisesåser
- Oljesås, majonnässåser
- Senapssåser
- Salladssås, dressing, pesto
- Tomatsåser, chilisåser
- Grillsåser, marinader
- Asiatiska såser
- Skum sås, vita krämer ¤
- Röror till mat och smörgås ¤
- (Efterrättssås >)