6 recept med Pajdeg till matpaj
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
- 
              
              Klassisk svensk pajdeg med vatten
Klassisk svensk pajdeg är med vatten och utan ägg. En fransk pajdeg (pâte bri...
Tid: 30 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
                465 Kcal / 100g
                193 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Pâte brisée, fransk pajdeg med ägg
Pâte brisée ("bruten deg") har fått sitt namn för att degen ursprun...
Tid: 1 tim (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                293 Kcal / 100g
                308 Kcal / portion
                GBR (GI) 11 / portion
 - 
              
              Proffsets krispiga pajskal
Tid: 45 min (+ 1 tim 30 min) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
                417 Kcal / 100g
                208 Kcal / portion
                GBR (GI) 9 / portion
 - 
              
              Snabb pajdeg till matpaj
Har man bråttom kan man hoppa över både kylningen och förgräddning, men riska...
Tid: 15 min (+ 30 min) , Svarighet: Mkt lätt, Kock: Kockskolan
                471 Kcal / 100g
                193 Kcal / portion
                GBR (GI) 8 / portion
 - 
              
              Superenkel glutenfri pajdeg
Om efterrättspaj tillsätts socker. Finax har färdig glutenfri mjölmix. Hac...
Tid: 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kungsörnen
                424 Kcal / 100g
                173 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion
 - 
              
              Nyttigare pajskal
Mitt försök i att göra ett nyttigare pajskal blir lite porösare än vanligt pa...
Svarighet: Lätt, Kock:
                352 Kcal / 100g
                332 Kcal / portion
                GBR (GI) 4 / portion