187 recept med Bröd, matbröd
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Feta bullar
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
288 Kcal / 100g
93 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Klassisk Yorkshire Pudding, pannkaksbröd
Yorkshire Pudding serveras klassiskt som tillbehör till söndagssteken. Stek...
Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
160 Kcal / 100g
94 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Tryffeldoftande presentbröd
Saltmängden är ganska hög, men ger karaktär åt brödet. Det går bra att minska...
Tid: 2 tim , Svarighet: Medel, Kock:
285 Kcal / 100g
312 Kcal / portion
GBR (GI) 22 / portion
-
Succariebröd, Karl XII fältbröd i Norge 1718
Skorporna blev väldigt hårda och måste doppas i vatten, öl eller vin för at...
Svarighet: Lätt, Kock: Karl XII
82 Kcal / 100g
330 Kcal / portion
GBR (GI) 6 / portion
-
Valnötssnäckor med getost och honung
Vetebullar formas på olika sätt. Läs mer > Så formas vetebullar.
Tid: 1 tim 30 min (+ 1 tim) , Svarighet: Medel, Kock:
288 Kcal / 100g
115 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion
-
Klassiska bagels, vitt kokt ringbröd på fördeg
Bagels bakades ursprungligen på surdeg, senare när bagerijästen kom på 1800...
Tid: 1 tim (+ 12 tim) , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
281 Kcal / 100g
182 Kcal / portion
GBR (GI) 11 / portion
-
Bagels, vitt ringbröd utan fördeg
Bagels är ursprungligen ett bröd från judiska församlingar i Polen, som bak...
Tid: 1 tim (+ 1 tim 20 min) , Svarighet: Medel, Kock: Arla
278 Kcal / 100g
245 Kcal / portion
GBR (GI) 31 / portion
-
Briochdeg, fransk ägg- och smörrik vetedeg
En sats räcker till 1 stort bröd eller 6-8 ganska stora portionsbröd. Degen...
Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
365 Kcal / 100g
2261 Kcal / portion
GBR (GI) 45 / portion
-
Brioche ā tęte (huvudbrioche), smörrikt vitt bröd
Brioche ā tęte är klassiskt franskt vitt bröd bakad i briocheform. Brödet kan...
Tid: 3 tim (+ 8 tim) , Svarighet: Medel, Kock: Kockskolan
420 Kcal / 100g
471 Kcal / portion
GBR (GI) 10 / portion
-
Brioche Nanterre, Brioche parisienne - fluffigt vitt franskt bröd
Brioche Nanterre bakas i vanlig brödform till skillnad från Brioche ā tęte ...
Tid: 3 tim , Svarighet: Halvavancerat, Kock: Kockskolan
359 Kcal / 100g
2269 Kcal / portion
GBR (GI) 47 / portion