204 recept med Julmat, alla julrecept
Sortera efter:
Relevans
Kcal/100g,
Kcal/port,
GBR/GI
-
Nötig senapssås till revbensspjäll
Den här såsen passar perfekt till nystekta varma revbensspjäll. Tänk knaprigt n...
Tid: 1 tim , Svarighet: Medel, Kock:
233 Kcal / 100g
288 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Pepparrotsgrädde
Pepparrotsgrädde passar till olika kötträtter, gärna vilt. Finskurna, rullade r...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
345 Kcal / 100g
184 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rödkålssallad med valnötter (tillbehör)
Tid: 30 min , Svarighet: Lätt, Kock:
218 Kcal / 100g
212 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Skånsk brunkål av vitkål
Brunkål på gammeldax skånskt maner, görs på strimlad vitkål enligt detta recept...
Tid: 1 tim 25 min , Svarighet: Medel, Kock:
51 Kcal / 100g
239 Kcal / portion
GBR (GI) 3 / portion
-
Grönkålssallad blå kongo med äpple och feta (tillbehör)
Passar bäst till allehanda kötträtter.
Tid: 15 min , Svarighet: Lätt, Kock: Rent-a-Chef
113 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Julslaw
Byt ut vitkålen i en coleslaw mot rödkål i stället, så får Du en Julslaw.
Tid: 25 min (+ 2 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
198 Kcal / 100g
144 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Rotsellerisallad
Rotselleri kanske man inte spontant tänker på att man kan äta rå. Det är dock e...
Tid: 10 min , Svarighet: Lätt, Kock:
100 Kcal / 100g
71 Kcal / portion
GBR (GI) 0 / portion
-
Inlagd ättiksgurka
Pressgurka är i stort sett detsamma som ovan, men som lagts under press (tyngd).
Tid: 10 min (+ 1 tim) , Svarighet: Lätt, Kock: Kockskolan
47 Kcal / 100g
73 Kcal / portion
GBR (GI) 1 / portion
-
Finsk morotslåda
Rätten kan ätas som ensamrätt eller som tillbehör till någon fisk- eller kötträ...
Tid: 1 tim 15 min , Svarighet: Medel, Kock:
98 Kcal / 100g
227 Kcal / portion
GBR (GI) 2 / portion
-
Gratinerade pepparkaksbetor (tillbehör)
Tid: 1 tim , Svarighet: Lätt, Kock:
135 Kcal / 100g
375 Kcal / portion
GBR (GI) 5 / portion