Gräddig tagliatelle med gorgonzola
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gräddig tagliatelle med gorgonzola

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 163

Kcal / portion: 721

GBR (GI) / port: 7

Recept: 2885 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 12%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 442 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Koka pasta i lättsaltat vatten enligt anvisning på förpackning. Låt pastan rinna av i ett durkslag. Häll tillbaka pastan i kastrullen.
  2. Smält smör i en annan kastrull. Skiva selleri och lägg i. Låt fräsa på medelvärme i ett par minuter.
  3. Rör ner grädde, ricotta och gorgonzola med sellerin. Koka upp under omröring. Stäng av plattan och låt eftersjuda någon minut.
  4. Blanda såsen med pastan.

Kockens kommentar

Det går naturligtvis att använda torkad pasta eller andra pastasorter som spagetti, liksom olika sorters ädelost. Läs mer om tagliatelle > Klicka på ingrediensen.

Alternativ

Pasta alla Alfredo

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem