Fettucini Alfredo, en variant
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om pasta >

 

 

Om bandspagetti >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fettucini Alfredo, en variant

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 1416

GBR (GI) / port: 18

Recept: 5664 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 17%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 720 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om pasta > Äts ej

Om bandspagetti > Äts ej

...

Skapat av
Petter, Kockskolan

Tillagning (17 min )

  1. Riv parmesanosten fint.
  2. Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull. Tillsätt pastan och koka den al dente. Häll av vattnet i ett durkslag och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
  3. Tillsätt smör, grädde, parmesanost och muskot. Blanda. Salta och peppra.

Kockens kommentar

Detta är en variant av den klassiska rätten Alfredo. Se originalet via länk nedan.

Originalet

Maestosissime fettuccine all´Alfredo

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem