
Fettucini Alfredo, en variant
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 197

Kcal / portion: 1416

GBR (GI) / port: 18
Recept: 5664 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 17%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om pasta > Äts ej
Om bandspagetti > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Petter, Kockskolan
Tillagning (17 min )
- Riv parmesanosten fint.
- Koka upp lättsaltat vatten i en stor kastrull. Tillsätt pastan och koka den al dente. Häll av vattnet i ett durkslag och lägg tillbaka pastan i kastrullen.
- Tillsätt smör, grädde, parmesanost och muskot. Blanda. Salta och peppra.
Kockens kommentar
Detta är en variant av den klassiska rätten Alfredo. Se originalet via länk nedan.