Het sås med saltgurka till grillat
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Färdig sås dl: 6

Sås till nöt, vilt, inälvor >

 

 

Sås till ljust kött, fågel>

 

 

Sås till stekt fisk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Het sås med saltgurka till grillat

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 208

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1246 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 17%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 117 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Sås till nöt, vilt, inälvor > Äts ej

Sås till ljust kött, fågel> Äts ej

Sås till stekt fisk > Äts ej

...

Skapat av
Övergrans

Tillagning (12 min )

  1. Skala och finhacka lök. Finhacka gurka.
  2. Fräs löken mjuk och glansig på medelvärme i lite matfett.
  3. Blanda lök, gurka, grädde, tomatpuré och soja i en kastrull. Koka upp.
  4. Smaksätt med senap, tabasco och salt. Låt småkoka cirka 5 minuter till lagom konsistens.

Kockens kommentar

Använd såsen som marinad till grillat kött eller som såstillbehör.

Passar till

Grillat nötköttsspett

Grillat lammspett

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem