Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 197
            Kcal / portion: 821
            GBR (GI) / port: 4
Recept: 3286 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 16%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min + 8 tim )
- Tvätta, borsta potatis. Lättkoka potatisen och låt svalna. Grovtärna potatisen. Finhacka gräslök och dill.
 - Lägg gelatinbladen i blöt i 5 minuter. Värm hälfen av creme fraichen till strax under kokpunkten. Krama ur gelatinbladen och lös upp dem i den varma crème fraichen.
 - Blanda resten av crème fraichen med philadelphiaost, potatis, gräslök och dill. Rör ner den varma crème fraichen med lite salt och peppar.
 - Klä en aluminiumform med plastfilm. Lägg i röran och jämna till, slå formen hårt i bänken och vik igen plasten.
 - Ställ in i kylskåpet över natt. Ännu bättre blir den om den får stå några dagar i kylskåpet.