Pannstekt skivad fläskkarré
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pannstekt skivad fläskkarré

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 240

Kcal / portion: 323

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1294 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 21%

Fett: 17%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 135 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskkarré > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

Se film, klicka på "Random Topics" under bilden.

  1. Hetta upp matfett på högsta värme. Lägg i karrén och bryn köttet på båda sidor.
  2. Sänk värmen och efterstek ett par minuter per sida. Vänd gärna flera gånger, vilket ger mer jämnstekt kött. Salta och peppra.

PS: Att steka lök och annat samtidigt med köttet som i filmen, ger sämre stekresultat för köttet. Smaksättning med soja och annat enligt eget önskemål.

Kockens kommentar

Fläskkarré är lättlagat och svår att misslyckas med. Köttet är fettrikt och tål att överstekas en del. Läs mer > Så lagas fläskkarré.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem