
Pannstekt skivad fläskkarré
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 240

Kcal / portion: 323

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1294 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 17%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
Se film, klicka på "Random Topics" under bilden.
- Hetta upp matfett på högsta värme. Lägg i karrén och bryn köttet på båda sidor.
- Sänk värmen och efterstek ett par minuter per sida. Vänd gärna flera gånger, vilket ger mer jämnstekt kött. Salta och peppra.
PS: Att steka lök och annat samtidigt med köttet som i filmen, ger sämre stekresultat för köttet. Smaksättning med soja och annat enligt eget önskemål.
Kockens kommentar
Fläskkarré är lättlagat och svår att misslyckas med. Köttet är fettrikt och tål att överstekas en del. Läs mer > Så lagas fläskkarré.Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv