Frukostfrittata - italiensk fylld omelett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 8

Kockskolan:

 

Om stekpannor >

 

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Frukostfrittata - italiensk fylld omelett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 227

Kcal / portion: 380

GBR (GI) / port: 3

Recept: 3037 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 16%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 167 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om stekpannor > Äts ej

Så steks ägg, omelett > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

Se film, klicka på "Tasty" under bilden.

  1. Sätt ugnen på 180°C. Det behövs en stor stekpanna som kan sättas in i ugnen.
  2. Knäck ägg i en bunke, tillsätt grädde, salt och peppar. Vispa samman. Ställ in i kylskåpet.
  3. Skiva bacon och stek den. Lägg åt sidan.
  4. Skala och hacka lök. Stek den glansig och mjuk utan att bränna.
  5. Halvera tomaterna. Tillsätt dessa och spenat i pannan. Blanda väl. Låt steka några minuter. Tillsätt bacon.
  6. Häll äggsmeten över och rör i riven hårdost.
  7. Sätt in pannan i ugnen i 15 minuter.
  8. Ta ut och skär upp i portionsbitar. Servera. 

Kockens kommentar

Läs mer om omeletter > Så steks ägg.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem