Äggröra i oskalade ägg
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal styck: 4

 

Kockskolan:

 

Så steks ägg, omelett >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Äggröra i oskalade ägg

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 137

Kcal / portion: 54

GBR (GI) / port: 0

Recept: 217 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 10%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 40 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så steks ägg, omelett > %

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

Se film, klicka på "NightHawkInLight" under bilden.

  1. Slunga äggen: De okokta äggen måste slungas kraftigt så att vita och gula blandar sig väl. Se filmen.
  2. Sjud äggen på svag värme under kokpunkten för att de inte skall spricka. Det tar 12-15 minuter.

Kockens kommentar

Äggen har fin god smak. Användbara skivade på smörgås eller på annat sätt som dekorationsägg. Äggröra kan tillagas på olika sätt. Se recept via länk nedan. Läs mer > Så steks ägg.

Passar till

Äggröra på olika sätt

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem