Linguine con pesto alla Genovese, pestopasta
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Om pesto >

 

 

Om spagetti >

 

 

Om pasta >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Linguine con pesto alla Genovese, pestopasta

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 689

GBR (GI) / port: 21

Recept: 2754 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 6%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 465 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om pesto > Äts ej

Om spagetti > Äts ej

Om pasta > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Tillaga egen pesto om sådan önskas. Se recept via länk nedan. Extra tillagningstid 10-15 minuter.
  2. Skala och skiva potatis.
  3. Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i potatis och pasta och låt koka tills potatisen mjuknat och pastan är al dente (cirka 10 minuter). Lägg i bönorna efter halva tiden.
  4. Häll av vattnet i durkslag, men spar lite av spadet. Lägg tillbaka i kastrullen.
  5. Späd peston med kokspad eller olivolja till lös soppa. Rör ner det i pannan. Smaka av och tillse att maten är ordentligt varm.
  6. Servera. Skvätta lite olivolja över.

Kockens kommentar

Pesto alla Genovese  (pesto från Genoa, legurisk pesto) är den klassiska peston och mest förekomna. Består av rikligt med basilika blandat med pecorino, pinjenötter, vitlök och olivolja. Variera gärna med annan pesto (klicka på > Om pesto). För att se originalreceptet på bilden, klicka på "Foto" under bilden.

Passar till

Hemlagad Pesto Genovese

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem