
Linguine con pesto alla Genovese, pestopasta
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 148

Kcal / portion: 689

GBR (GI) / port: 21
Recept: 2754 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 6%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Tillaga egen pesto om sådan önskas. Se recept via länk nedan. Extra tillagningstid 10-15 minuter.
- Skala och skiva potatis.
- Koka upp rikligt med lättsaltat vatten. Lägg i potatis och pasta och låt koka tills potatisen mjuknat och pastan är al dente (cirka 10 minuter). Lägg i bönorna efter halva tiden.
- Häll av vattnet i durkslag, men spar lite av spadet. Lägg tillbaka i kastrullen.
- Späd peston med kokspad eller olivolja till lös soppa. Rör ner det i pannan. Smaka av och tillse att maten är ordentligt varm.
- Servera. Skvätta lite olivolja över.