Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 111
            Kcal / portion: 731
            GBR (GI) / port: 6
Recept: 1463 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 7%
Kolhydrater: 8%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Persilja finhackad 2.0 msk 0%
Potatis 4.0 styck 18%
Ättiksgurka konserv 10.0 styck 10%
...
![]()
Skapat av
carinafreij
Tillagning
- Strimla korven och fräs i smör, skiva löken och stek med korven.
 - Ta av pannan och pudra över vetemjöl. Tillsätt tomatpuré och rör om. Tillsätt vatten och grädde under omrörning. salta och peppra. Sjud under lock 10 minuter.
 - Finhacka persiljan och strö över korven.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv