
Ljummen lammsallad med smak av Japan
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 658

GBR (GI) / port: 5
Recept: 1316 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 10%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Så lagas lammentrecote > Äts ej
Om sukiyaki > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Svenskt kött
Tillagning (30 min )
- Skala och finhacka vitlök. Hetta upp rapsolja, sesamolja och vitlök i en wok eller stor stekpanna. Woka wokgrönsaker tills de får färg. Krydda med salt och peppar.
- Lägg upp sallat på tallrikar. Fördela de wokade grönsakerna ovanpå.
- Skär entrecôte i tunna skivor. Hetta åter upp woken. Häll i olja. Lägg i köttskivorna. Strö över sesamfrön. Woka någon minut innan sukiyakasås hälls över och får koka in.
- Fördela köttet på grönsakerna. Servera genast med Sukiyakisås till.