Ljummen lammsallad med smak av Japan
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 2

Kockskolan:

 

Så lagas lammentrecote >

 

 

Om sukiyaki >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ljummen lammsallad med smak av Japan

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 154

Kcal / portion: 658

GBR (GI) / port: 5

Recept: 1316 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 10%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 426 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så lagas lammentrecote > Äts ej

Om sukiyaki > Äts ej

...

Skapat av
Svenskt kött

Tillagning (30 min )

  1. Skala och finhacka vitlök. Hetta upp rapsolja, sesamolja och vitlök i en wok eller stor stekpanna. Woka wokgrönsaker tills de får färg. Krydda med salt och peppar.
  2. Lägg upp sallat på tallrikar. Fördela de wokade grönsakerna ovanpå.
  3. Skär entrecôte i tunna skivor. Hetta åter upp woken. Häll i olja. Lägg i köttskivorna. Strö över sesamfrön. Woka någon minut innan sukiyakasås hälls över och får koka in.
  4. Fördela köttet på grönsakerna. Servera genast med Sukiyakisås till.

Kockens kommentar

Tips! Kan även lagas av överbliven lammstek i tunna skivor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem