Kristyr (sockerglasyr) utan äggvita
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Mängd dl: 2

Om fondant >

 

 

Om glasyr, glasering >

 

 

Glasering bakverk >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kristyr (sockerglasyr) utan äggvita

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 353

Kcal / portion: 406

GBR (GI) / port: 59

Recept: 812 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 0%

Fett: 0%

Kolhydrater: 87%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 115 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om fondant > Äts ej

Om glasyr, glasering > Äts ej

Glasering bakverk > Äts ej

...

Skapat av
Kockskolan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 180°C.
  2. Blanda ingredienserna till en tjockflytande smet. Värm den tills knappt fingervarmt (35°C). Späd med lite vatten om den är för tjock.
  3. Smeta ut glasyren t.ex. på mazariner.
  4. Sätt in bakverket i ugnen i cirka 30 sekunder för att glasyren skall torka och bli glansig. 

Alternativ

Kristyr med ägg

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem