Fylld fläskfilé med fetaost och soltorkade tomater
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

Salt och peppar

 

 

Potatis

10.0 

styck

Morötter

6.0 

st stora

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fylld fläskfilé med fetaost och soltorkade tomater

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 549

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2746 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 3%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 594 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

Potatis 10.0 styck 24%

Morötter 6.0 st stora 12%

...

Skapat av
moset

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Ansa fläskfilén, skär ett djupt snitt i sidan, veckla ut och banka ut filén tills den blir platt.
  3. Skär de soltorkade tomaterna i små bitar och blanda med smulad fetaost i en bunke till en massa.
  4. Bred ut röran i mitten på fläskfilén och rulla ihop. Fäst med steksnöre, tandpetare eller grillspett.
  5. Bryn fläskfilén i stekpanna tills den får fin stekyta. sätt in i ugnen och låt tillagas färdigt i 20 minuter.
  6. De rostade rotsakerna kan tillagas tillsammans med fläskfilén men behöver mer tid (ca 35-45min totalt), låt gärna fläskfilén vara invirad i folie en stund innan servering då blir den godare.
  7. Servera med grönsallad och ev en kall sås.

Kockens kommentar

så så så gott!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem