Broccoli- och skinkpaj
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 6

 

Kockskolan:

 

Så lagas matpajer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccoli- och skinkpaj

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 182

Kcal / portion: 384

GBR (GI) / port: 3

Recept: 2303 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 11%

Kolhydrater: 13%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 210 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas matpajer > Äts ej

...

Skapat av
moset

Tillagning

  1. Blanda ingredienserna till pajdegen noga tills det blivit en deg. låt vila i kyl minst 1 timme.
  2. Sätt ugnen på 225 grader. Tryck ut pajdegen i en pajform och förgrädda i 10 min.
  3. Koka broccolin mjuk, skiva skinkan och blanda i en bunke tillsammans med ägg, mellanmjölk, riven ost, salt och peppar.
  4. Grädda pajen på samma ugnsvärme i 30 minuter.
  5. Servera tillsammans med grönsallad.

Pajdegsrecept

Klassisk svensk pajdeg

Proffsets frasiga pajskal

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem