Gambas con Serrano
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Art som hotar miljön >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Gambas con Serrano

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 138

Kcal / portion: 304

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1214 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 18%

Fett: 7%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 220 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Art som hotar miljön > Äts ej

...

Skapat av
Ridderheims

Tillagning

  1. Sätt ugnen på grilläge 225°C.
  2. Hacka vitlök och citronmeliss. Blanda med olja. Tillsätt salt och peppar. Lägg i räkorna i marinaden. Låt stå cirka 2 minuter.
  3. Dela serranoskinka i halvor så det blir lika många avlånga remsor som räkor. Linda in varje räka i en skinkremsa. Trä upp på spetten.
  4. Lägg spetten på galler med en vattenfylld långpanna under. Grilla räkorna tills de blivit rosa, cirka 5 minuter. Vänd spetten efter halva tiden.
  5. Servera med en klick sweet chilisås och citronmeliss som dekor.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem