Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 109
            Kcal / portion: 762
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 2285 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 8%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC.
 - Tärna alla grönsaker och korv. Fräs i en ugnsfast gryta med olivolja. Låt det puttra på låg värme tills grönsakerna är mjuka. Krydda med salt och peppar.
 - Knäck ägg över grönsakerna. Fördela över ost. Ställ in grytan i ugnen minst 10 minuter. Vitan ska ha stelnat men gulan är fortfarande rinnig.
 - Ta ut ur ugnen. Skär hål på gulorna så att den rinner ut över grönsaker och korv.
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv