
Sommarsallad med mozzarella och grönsaksvinägrett (LCHF)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 553

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2212 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 13%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Finhacka alla grönsaker till dressingen. Blanda med vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
- Skär upp mozzarella. Fördela på spenatbädd. Ringla dressing över. Toppa med grovmald svartpeppar och flingsalt. Dekorera gärna med citronklyftor och ätbara blommor.