Sommarsallad med mozzarella och grönsaksvinägrett (LCHF)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sommarsallad med mozzarella och grönsaksvinägrett (LCHF)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 155

Kcal / portion: 553

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2212 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 13%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 356 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > %

...

Skapat av
LCHF för tjejer

Tillagning

  1. Finhacka alla grönsaker till dressingen. Blanda med vinäger och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Skär upp mozzarella. Fördela på spenatbädd. Ringla dressing över. Toppa med grovmald svartpeppar och flingsalt. Dekorera gärna med citronklyftor och ätbara blommor.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem