Sallad med blomkål, rädisor och anklever (LCHF-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om kolhydratbantning >

 

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sallad med blomkål, rädisor och anklever (LCHF-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 715

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2861 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 17%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 397 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om kolhydratbantning > Äts ej

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF för tjejer

Tillagning

  1. Finhacka lök och paprika. Lägg alla ingredienser till dressingen i en burk med lock. Förvara det som eventuellt blir över i kylen upp till en vecka.
  2. Rosta valnötter i torr panna. Dela blomkål och rädisor i små fina bitar.
  3. Lägg upp spenat. Fördela blomkål, nötter och rädisor över. Ringla över dressing. Servera med klyftor av granatäpple och anklever i skivor.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Låg portionsvikt, vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem