
Sallad med blomkål, rädisor och anklever (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 180

Kcal / portion: 715

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2861 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 17%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om kolhydratbantning > Äts ej
Analys LCHF-metoden > Äts ej
...
![]()
Skapat av
LCHF för tjejer
Tillagning
- Finhacka lök och paprika. Lägg alla ingredienser till dressingen i en burk med lock. Förvara det som eventuellt blir över i kylen upp till en vecka.
- Rosta valnötter i torr panna. Dela blomkål och rädisor i små fina bitar.
- Lägg upp spenat. Fördela blomkål, nötter och rädisor över. Ringla över dressing. Servera med klyftor av granatäpple och anklever i skivor.