Carnitas, fläskkarré på mexikanskt vis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om chilipasta >

 

 

Så lagas fläskkarré >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Carnitas, fläskkarré på mexikanskt vis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 241

Kcal / portion: 350

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1402 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 15%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 146 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om chilipasta > Äts ej

Så lagas fläskkarré > Äts ej

...

Skapat av
Santa Maria

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 120°C.
  2. Skär kött i 3 centimeter stora bitar. Skala och pressa vitlöken. Gnid in kryddorna i köttet.
  3. Slå in allt i rikligt med alminiumfolie. Tillaga i ugn cirka 4 timmar.
  4. Servera med ananas, sallad, tortilla och salsa.

Kockens kommentar

Carnitas ("lilla kött", spa. carne = kött) är en mexikansk maträtt med ursprung från delstaten Michoacán. Vanligtvis fläskkött gärna  serverad med hackad lök, salsa, guacamole, tortillas och bönor. Chipotle är rökt chilifrukt. Läs mer > Om chilipasta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem