Dillstekta lammfärsbiffar med potatis- och gurksallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gurka

0.5 

styck

Salt

2.0 

tsk

Citron juice+skal

0.5 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Dillstekta lammfärsbiffar med potatis- och gurksallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 99

Kcal / portion: 577

GBR (GI) / port: 6

Recept: 2307 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 584 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gurka 0.5 styck 1%

Salt 2.0 tsk 0%

Citron juice+skal 0.5 styck 0%

...

Skapat av
Svenskt kött

Tillagning (30 min )

  1. Potatissallad: Förväll sockerärtor och vaxbönor (koka upp och skölj sedan av i kallt vatten). Blanda yoghurt, senap, salt och peppar. Vänd ner potatis och grönsaker i yougturtsåsen.
  2. Gurksallad: Halvera gurka på längden. Skrapa ur kärnorna med en sked. Skala och skiva. Strö salt över. Tillsätt citronskal och -saft. Ställ kallt cirka 30 minuter.
  3. Lammfärsbiffar: Skala och hacka lök. Riv potatis. Hacka dill. Blanda lök, potatis och kryddor. Tillsätt färs och finhackad dill. Forma till portionsbiffar. Stek i matfett. Vänd i grovhackad dill.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem