Yoghurtmarinerad fläskfilé på spett
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas fläskfilé >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Yoghurtmarinerad fläskfilé på spett

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 127

GBR (GI) / port: 0

Recept: 508 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 26%

Fett: 3%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 95 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas fläskfilé > Äts ej

...

Skapat av
Fontana

Tillagning (30 min + 24 tim )

  1. Marinad: Skär fläskfilé i kuber. Rör ihop yoghurt, apelsinjuice och kryddor i en medelstor skål. Lägg i fläskfilékuberna. Rör om. Täck över skålen. Ställ in i kylskåp 4-24 timmar (ju längre desto mer smak).
  2. Dag 2: Tänd grillen. Lägg grillspett i blöt. Ta ur fläskfilén ur skålen. Torka av försiktigt med hushållspapper. Trä köttet på spetten.
  3. Grilla över mediumvarm utomhusgrill eller i ugn (alt. stek i grillpanna). Rotera spetten tills dess köttet fått en fin, gyllenbrun färg. Servera rykande heta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem