
Tartelett med hallonkesella och apelsin
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 132

Kcal / portion: 185

GBR (GI) / port: 1
Recept: 739 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 6%
Kolhydrater: 13%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Om tartelett > Äts ej
Om krustader > Äts ej
Om bakelser > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (10 min )
- Pensla köpekrustader invändigt med lite smält smör, eller lägg i en bit sallatsblad i botten, så behåller de sin krispighet bättre (se kommentar nedan).
- Riv skal på citron fint. Blanda med bär och florsocker. Mosa samman allt. Blanda med kesella.
- Filea apelsin, skär bort hinnan på klyftorna.
- Fyll krustaderna med kesellan. Dekorera med bär och apelsinklyftor.