
Musseltagine med fänkål och kryddig korv
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 95

Kcal / portion: 295

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1180 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 5%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Skrubba musslor rena. Skiva fänkål. Skiva korv. Skala och skiva lök. Dela tomater i fyra delar och kärna ur.
- Sätt en tagine på spisen. Fräs lök, korv och fänkål i olivolja. Slå på vitt vin. Häll på musslorna. Lägg på locket. Koka tills musslorna har öppnats.
- Smaka av med salt och peppar. Strö över dill.