Ugnslagade koreanska revbensspjäll med kimchi
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 3

Om chilisåser >

 

 

Om fettreduktion >

 

 

Om kimchi >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnslagade koreanska revbensspjäll med kimchi

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 142

Kcal / portion: 778

GBR (GI) / port: 17

Recept: 2335 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 4%

Kolhydrater: 14%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 550 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om chilisåser > Äts ej

Om fettreduktion > Äts ej

Om kimchi > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Sätt ugnen på 150°C.
  2. Glaze: Finhacka chili. Blanda ketchup, soja, ostronsås, sweet chilisås och chili till en glaze. Pensla på köttet.
  3. Ugnslaga: Sätt in i ugnen 1-1,5 timmar. Tag ut och pensla med glaze några gånger.
  4. Koka samtidigt ris enligt anvisning på förpackning.
  5. Servera med kimchi.

Kockens kommentar

Läs mer om kimchi, klicka på ingrediensen. Hemlagad kimchi, se recept via länk nedan.

Fettreduktion: Revbensspjäll är fettrika, men merparten av fettet rinner ut när det ugnslagas, cirka 6% av totalvikten för tunna spjäll. För att få rätta näringsvärden måste detta justeras vilket görs med "fettreduktion". Läs mer > Om fettreduktion. 

Alternativ

Hemlagad kimchi

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem