Renskavssallad med vitlökscreme
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om skav >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Renskavssallad med vitlökscreme

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 567

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2269 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 9%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 438 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om skav > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Koka rödbetor. Färska 15-20 minuter, äldre 40-60 minuter. Spola dem kalla. Skala och skär i bitar.
  2. Skala palsternackor. Skär i bitar. Koka färdiga i lättsaltat vatten 5-10 minuter.
  3. Hyvla morötter tunt.
  4. Skiva svamp. Dela kronärtskockor.
  5. Skala och pressa vitlök. Blanda med crème fraiche.
  6. Hetta upp en stekpanna med smör. Stek skaven i 5-10 minuter.
  7. Vänd grönsakerna i olja. Salta lätt. Lägg upp. Lägg på skaven. Klicka över crème fraichen. Strö över lingon.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem