
Renskavssallad med vitlökscreme
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 129

Kcal / portion: 567

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2269 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 9%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (45 min )
- Koka rödbetor. Färska 15-20 minuter, äldre 40-60 minuter. Spola dem kalla. Skala och skär i bitar.
- Skala palsternackor. Skär i bitar. Koka färdiga i lättsaltat vatten 5-10 minuter.
- Hyvla morötter tunt.
- Skiva svamp. Dela kronärtskockor.
- Skala och pressa vitlök. Blanda med crème fraiche.
- Hetta upp en stekpanna med smör. Stek skaven i 5-10 minuter.
- Vänd grönsakerna i olja. Salta lätt. Lägg upp. Lägg på skaven. Klicka över crème fraichen. Strö över lingon.