Kokosmjölkkokt fläskfilé med nudlar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så kokas finköttet >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kokosmjölkkokt fläskfilé med nudlar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 498

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1992 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 464 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så kokas finköttet > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (50 min )

  1. Förbered: Putsa filén. Tärna chili. Strimla purjolök. Riv skal på lime och pressa ut juicen. Lägg allt i stor kastrull.
  2. Koka: Tillsätt minimajs, kokosmjölk och buljong. Koka upp. Lägg i fläskfilén och låt sjuda sakta på svag värme i cirka 20 minuter tills köttet är genomkokt (kärntemperatur 70°C).
  3. Nudlar: Tag upp fläskfilén. Stäng av spisvärmen. Smaka om buljongen behöver salt, peppar eller lite mer chili. Lägg i nudlar och purjolök. Låt stå i 5-10 minuter.
  4. Tranchera (skär upp) fläskfilén. Servera med nudlarna.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem