Kassler med svarta bönor, tomat och gremolatakeso
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Citron juice+fruktkött

0.5 

styck

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Persilja

0.5 

kruka

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kassler med svarta bönor, tomat och gremolatakeso

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 146

Kcal / portion: 577

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2310 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 10%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 395 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Citron juice+fruktkött 0.5 styck 1%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Persilja 0.5 kruka 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Tärna aubergin, cirka 1x1 cm. Salta. Låt stå i 10 minuter.
  2. Riv skal på citron. Finhacka vitlök och persilja. Blanda med keso. Smaka av med salt och peppar.
  3. Dela tomater. Hetta upp en stekpanna. Stek auberginen så den får färg. Blanda i tomaterna och bönor.
  4. Rör ihop olja och vinäger. Häll i pannan och låt allt bli varmt.
  5. Skiva kassler. Stek hastigt i smör. Servera.

Kockens kommentar

Kassler är lättsaltad benfri kotlettrad ("ytterfilé") av gris, som varmröks i hög fuktighet i 65-70°C. Namngivet i slutet av 1800-talet efter staden Cassel i Tyskland. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem