Örtgriljering av skinka
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Örtgriljering av skinka

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 7

Recept: 708 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 7%

Kolhydrater: 23%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 383 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Låt stå en stund.
  3. Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.
  4. Bred ut senapsblandningen på skinkan. Sikta över brödmixet. 
  5. Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.

Kockens kommentar

När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem