Örtgriljering av skinka
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 185
            Kcal / portion: 708
            GBR (GI) / port: 7
Recept: 708 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
 - Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Låt stå en stund.
 - Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.
 - Bred ut senapsblandningen på skinkan. Sikta över brödmixet.
 - Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.
 
Kockens kommentar
När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv