
Örtgriljering av skinka
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 185

Kcal / portion: 708

GBR (GI) / port: 7
Recept: 708 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 7%
Kolhydrater: 23%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
- Blanda senap med gulor och pressad vitlök. Låt stå en stund.
- Kantskär bröd. Lägg i en matberedare tillsamans med örter. Mixa till ett grönt ströbröd.
- Bred ut senapsblandningen på skinkan. Sikta över brödmixet.
- Griljera i ugnen cirka 10-15 minuter.
Kockens kommentar
När vi kockar river inkråmet av vitt bröd pratar vi om mie de pain.
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
- Fläskstek, karréstek
- Kokt, bräserad fläskfilé
- Pannstekt, wokad fläskfilé
- Fläskfile i ugn
- Fläskkotlett, karrékotlett
- Kassler
- Revbensspjäll i ugn eller kokta
- Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
- Fläsklägg
- Stekt fläskkött
- Grillat skivat fläskkött, korv
- Grillat fläskkött i bit
- Rökt fläskkött
- Kokt korv, korvgryta
- Pannstekt korv
- Ugnstekt korv
- Hemmagjord stoppad korv