Griljering skinka med äpple och ingefära
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal skinkor: 1

Kockskolan:

 

Om griljering >

 

 

Så lagas skinka >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Griljering skinka med äpple och ingefära

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 161

Kcal / portion: 4539

GBR (GI) / port: 1

Recept: 4539 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 24%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 2811 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om griljering > Äts ej

Så lagas skinka > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Sätt ugnen på 225°C.
  2. Grovriv äpple. Pressa ur lite saft ur det. Riv ingefära. Blanda äpple, ingefära, äggula och senap.
  3. Bred på senapen på skinkan. Strö över ströbröd. Griljera i ugnen cirka 15 minuter.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem