Apelsingriljering av skinka
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 155
            Kcal / portion: 4636
            GBR (GI) / port: 2
Recept: 4636 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 23%
Fett: 5%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om griljering > Äts ej
Så lagas skinka > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Sätt ugnen på 225°C.
 - Riv skalet på apelsiner. Blanda apelsinskal, senap, äggula och kryddnejlika.
 - Bred på julskinka. Lägg skinkan i en långpanna. Strö över ströbröd.
 - Sätt in i ugn tills den har fått gyllenbrun färg (10-15 minuter).
 
Fläsk, korv
- Skinkstek, julskinka
 - Fläskstek, karréstek
 - Kokt, bräserad fläskfilé
 - Pannstekt, wokad fläskfilé
 - Fläskfile i ugn
 - Fläskkotlett, karrékotlett
 - Kassler
 - Revbensspjäll i ugn eller kokta
 - Fläskgryta, kokt, bräserat fläsk
 - Fläsklägg
 - Stekt fläskkött
 - Grillat skivat fläskkött, korv
 - Grillat fläskkött i bit
 - Rökt fläskkött
 - Kokt korv, korvgryta
 - Pannstekt korv
 - Ugnstekt korv
 - Hemmagjord stoppad korv