Inkokt lök med saffran och stjärnanis
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lagerblad

2.0 

blad

Rödvinsvinäger

2.0 

msk

Salt

2.0 

tsk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inkokt lök med saffran och stjärnanis

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 26

Kcal / portion: 102

GBR (GI) / port: 2

Recept: 410 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 1%

Fett: 1%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 396 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lagerblad 2.0 blad 2%

Rödvinsvinäger 2.0 msk 2%

Salt 2.0 tsk 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Skala lök.

  2. Koka upp alla ingredienser utom löken. Lägg i lökarna. Sjud försiktigt i cirka 5 minuter.

  3. Dra åt sidan. Låt kallna i lagen. Häll på burk. Ställ i kyl.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem