Broccolifrittata med prästost och rödlök
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Präst hårdost 31%

50.0 

gram

Rödlök

1.0 

styck

Smör normalsaltat

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Broccolifrittata med prästost och rödlök

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 173

Kcal / portion: 408

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1631 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 14%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 236 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Präst hårdost 31% 50.0 gram 12%

Rödlök 1.0 styck 4%

Smör normalsaltat 1.0 msk 6%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Sätt ugnen på 150°C.

  2. Koka upp lättsaltat vatten i en kastrull. Skär ner broccoli i mindre bitar. Koka 1-2 minuter i vattnet. Kyl av snabbt i kallt vatten.

  3. Skala och skiva rödlök. Stek i smör.

  4. Knäck ägg. Blanda med grädde. Blanda i ost, broccoli och rödlök. Krydda med salt och peppar.

  5. Klä en lagom stor form med bakplåtspapper. Häll i smeten. Baka i ugnen cirka 30 minuter.

  6. Låt svalna något. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem