Peppargranar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal granar: 20

 

Kockskolan:

 

Om småkakor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Peppargranar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 344

Kcal / portion: 207

GBR (GI) / port: 2

Recept: 4135 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 17%

Kolhydrater: 42%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 60 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om småkakor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (1 tim )

  1. Förvärm ugnen på 175°C.
  2. Deg: Rör smör, socker och farinsocker mjukt och poröst. Tillsätt ett ägg i taget under omrörning.
  3. Blanda lingonsylt med glögg och crème fraiche. Rör ner den i smeten. Blanda mjöl, bakpulver och kryddor. Sikta ner det. Rör om ordentligt.
  4. Grädda: Häll smeten i formar. Baka i 20 minuter. Låt svalna.
  5. Blanda florsocker och lite vatten. Spritsa på. Garnera eventuellt med sockerkulör.

Kockens kommentar

Det finns granformade silikonformar.

Alternativ

Pepparkakor

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem