Saffranswraps med kyckling och avokado
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om snittar, kanapéer >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffranswraps med kyckling och avokado

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 211

Kcal / portion: 637

GBR (GI) / port: 10

Recept: 2547 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 10%

Kolhydrater: 19%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 301 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om snittar, kanapéer > Äts ej

...

Skapat av
Erik Hellström

Tillagning

  1. Koka bulgur enligt instruktionerna på paketet. Tillsätt en hönsbuljongtärning till vattnet.
  2. Skär kycklingfiléerna i bitar och stek i riktigt smör. Salta och peppra.
  3. Tillsätt en burk Arla créme fraiche gourmet Saffran&Tomat till kycklingen. Låt koka ihop i några minuter.
  4. Lägg ut ett tunnbröd på aluminiumfolie och lägg lite av kycklingröran samt bulgur i mitten på brödet.
  5. Toppa med tärnad avokado och vik ihop tunnbrödet. Rulla sedan in allting i folien.

Kockens kommentar

Snabbt och gott recept som är perfekt att ha med i ryggsäcken på en skidtur eller som ett snabbt mellanmål.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem