Insalata di farro con grigliata di verdure, speltvetesallad med grillade grönsaker
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Örtkryddor hackade

1.0 

dl

Körsbärstomater

150.0 

gram

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Insalata di farro con grigliata di verdure, speltvetesallad med grillade grönsaker

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 2

Recept: 936 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 3%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 317 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Örtkryddor hackade 1.0 dl 0%

Körsbärstomater 150.0 gram 4%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Fattoria La Parrina

Tillagning

  1. Klyv zucchinin på längden i fyra delar. Skär bort fröhuset och dela i cirka 3 cm långa bitar.
  2. Dela paprikorna. Ta ur kärnhusen. Skär paprikorna i mindre bitar och lägg dem tillsammans med zucchini i en ugnsform. Ringla över olivolja.
  3. Baka i ugn i 180 grader i cirka 30 minuter.
  4. Skölj vetet i kallt vatten. Koka upp buljongen. Tillsätt vetet, och låt det sedan sjuda på svag värme under lock, cirka 20 minuter. Smaka på kornen så att de är riktigt mjuka.
  5. Blanda vetekornen med de rostade grönsakerna. Tillsätt oljan från ugnsformen. Vänd ner hackade örter. Toppa salladen med tomater. Krydda med salt och peppar.

Kockens kommentar

Recept och recepttexter av Bo Hagström.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem