
Insalata di farro con grigliata di verdure, speltvetesallad med grillade grönsaker
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 74

Kcal / portion: 234

GBR (GI) / port: 2
Recept: 936 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 3%
Kolhydrater: 10%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Örtkryddor hackade 1.0 dl 0%
Körsbärstomater 150.0 gram 4%
...
![]()
Skapat av
Fattoria La Parrina
Tillagning
- Klyv zucchinin på längden i fyra delar. Skär bort fröhuset och dela i cirka 3 cm långa bitar.
- Dela paprikorna. Ta ur kärnhusen. Skär paprikorna i mindre bitar och lägg dem tillsammans med zucchini i en ugnsform. Ringla över olivolja.
- Baka i ugn i 180 grader i cirka 30 minuter.
- Skölj vetet i kallt vatten. Koka upp buljongen. Tillsätt vetet, och låt det sedan sjuda på svag värme under lock, cirka 20 minuter. Smaka på kornen så att de är riktigt mjuka.
- Blanda vetekornen med de rostade grönsakerna. Tillsätt oljan från ugnsformen. Vänd ner hackade örter. Toppa salladen med tomater. Krydda med salt och peppar.