Räk och avokadosallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

Räkor skalade

500.0 

gram

Citron juice+fruktkött

2.0 

styck

Solroskärnor

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Räk och avokadosallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2607 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 6%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 316 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Räkor skalade 500.0 gram 21%

Citron juice+fruktkött 2.0 styck 4%

Solroskärnor 100.0 gram 23%

...

Skapat av
Tilda

Tillagning

  1. Skölj salladen och lägg i en stor skål. Skär champinjonerna i fyra delar och stek dem i olja samt koka äggen.
  2. Hacka avokado och kronärtskocksbottnar i mindre bitar och lägg på grönsalladen. Skär därefter cocktailtomaterna i halvor och addera i salladen.
  3. När champinjonerna är klara häll dem på salladen. Rosta solrosfrön i en stekpanna utan matfett. När de är gyllenbruna, häll dem över salladen.
  4. Lägg till sist på de handskalade räkorna och garnera med citronskivor och ägghalvor.

Kockens kommentar

En fräsch sallad, perfekt som lunch.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem