Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 326

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2607 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 6%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Räkor skalade 500.0 gram 21%
Citron juice+fruktkött 2.0 styck 4%
Solroskärnor 100.0 gram 23%
...
![]()
Skapat av
Tilda
Tillagning
- Skölj salladen och lägg i en stor skål. Skär champinjonerna i fyra delar och stek dem i olja samt koka äggen.
- Hacka avokado och kronärtskocksbottnar i mindre bitar och lägg på grönsalladen. Skär därefter cocktailtomaterna i halvor och addera i salladen.
- När champinjonerna är klara häll dem på salladen. Rosta solrosfrön i en stekpanna utan matfett. När de är gyllenbruna, häll dem över salladen.
- Lägg till sist på de handskalade räkorna och garnera med citronskivor och ägghalvor.